Darsoon
Fatemeh Badri

فاطمه بدری

۵.۰۰ از ۴ نظر

فارسی

مدت‌زمان هر جلسه: ۳۰ دقیقه

قیمت: ۱۲ دلار کانادا

گروه سنی: کودک

میزان تسلط به زبان انگلیسی: متوسط

درباره‌ی من

از وقتی به یاد دارم هر بار کسی می‌پرسید دوست داری چه‌کاره شوی، می‌گفتم معلم. از مدرسه که برمی‌گشتم، روی دیوار حیاط، هر‌چه را آن روز در کلاس یاد گرفته بودم برای دوست‌های خیالی‌ام توضیح می‌دادم. یکی از دستاوردهای مهم من پس از فراغت از ۱۲ سال تحصیل در مدرسه، مهارت مشاهده‌گری بود؛ از بس‌که همیشه نگاهم خیره و ذهنم متمرکز رفتارها و نحوه‌ی تدریس معلم‌هایم بود. پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، برای معلم شدن مصمم‌تر گام برداشتم. هر روز کتاب‌ها و منابع مطالعاتی بیشتری را می‌خواندم تا دانش لازم را برای ورود به حوزه‌ی آموزش کودکان کسب کنم. چیزی‌ که همیشه برایم در مسیر تحصیل بچه‌ها مهم بود اما خودم آن را به ندرت تجربه می‌کردم و فقدانش را در سیستم آموزش رسمی می‌دیدم، تجربه‌ی یادگیری با لذت از طریق جست‌وجوگری و کشف بود. بنابراین وقتی معلم شدم، بستری را در کلاسم فراهم کردم تا بچه‌ها یادگیری همراه با لذت را بیش از هر چیز دیگری تجربه کنند. هشت سال است که وارد حوزه‌ی ادبیات و آموزش کودکان شده‌ام. چهارسال است که معلم هستم. در مدرسه به صورت رسمی مقطع اول ابتدایی را آموزش داده‌ام اما شاگردان پیش‌دبستان، دوم و سوم دبستان هم در زمینه‌ی فارسی و ریاضی داشته‌ام. سه سال ابتدای تدریسم در داخل کشور بوده و پس از آن به آلمان مهاجرت کرده و کارم را با سوادآموزی به کودکان دوزبانه ادامه داده‌ام.

شیوه‌ی تدریس

برنامه‌ی سوادآموزی کودکان در کلاس من بر‌پایه‌ی رویکرد تعادلی و تقویت سه مهارت اصلی استوار است: ‌- فراگیری مهارت خواندن و نوشتن - توسعه‌ی دایره واژگان - تقویت درک مطلب برای تقویت این مهارت‌ها نمی‌توان تنها روی یک کتاب متمرکز بود، چراکه هیچ کتابی به تنهایی تمامی این مهارت‌ها را تقویت نخواهد کرد. بنابراین کتاب‌های داستان باکیفیت بخش جدایی‌ناپذیر آموزش من هستند. هر جلسه ابتدا با کودک کتابی را می‌خوانیم، کتابی که تصویرگری خوبی داشته باشد، محتوای کتاب با سن کودک و دایره‌ی واژگان او مطابقت داشته باشد، کتاب چندین لایه داشته باشد که هر بار خواندن آن، لایه‌ی جدیدی را برای کودک آشکار می‌کند و درنهایت برای کودک جذاب باشد. پس از خواندن کتاب، چند واژه جدید انتخاب می‌کنیم و روی دیوار واژگان کودک می‌چسبانیم. دیوار واژگان در روند سوادآموزی بار اصلی را بر دوش دارد. به‌مرور، کودک ابتدا کل‌خوانی کلمات را یاد می‌گیرد و سپس با آواها و نشانه‌های زبان فارسی آشنا می‌شود. در این مسیر عموما کودکان خودشان نشانه‌های زبان فارسی را کشف می‌کنند. به این شکل کودکان یادگیرنده‌ی فعال هستند و لذت جست‌وجوگری را تجربه می‌کنند.

تجربه‌ی تحصیلی و کاری

-آموزگار سوادآموزی به کودکان فارسی زبان و همچنین تسهیلگر دوره‌های کتابخوانی با کودکان، آکادمی مانا، آلمان -آموزگار سوادآموزی به کودکان فارسی زبان، انجمن فرهنگی هنری خیام، نورنبرگ آلمان -آموزگار پایه‌ی اول ابتدایی، مدرسه‌ی غیرانتفاعی مفید، تهران -تسهیلگر دوره‌های آنلاین نوشتن خلاق برای کودکان، گروه آموزشی بومرنگ -طراحی و برگزاری دوره‌های سوادآموزی در بستر زندگی روزمره و بلندخوانی و سوادآموزی با کتاب‌های باکیفیت برای مربیان و والدین -گذراندن دوره‌های مبانی رویکرد تعادلی در سواد خواندن، مبانی رویکرد تعادلی در سواد نوشتن و مبانی رویکرد تعادلی در ادراک خواندن در موسسه‌ی پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان -همکاری با وبسایت‌ها جهت فراهم آوردن محتوای ریاضی ویژه کودکان کلاس اول و دوم دبستان

دیدگاه شاگردان (۰)