نیلوفر رضابنده لو
ریاضی
مدتزمان هر جلسه: ۶۰ دقیقه
قیمت: ۱۵ دلار کانادا
گروه سنی: نوجوان، بزرگسال
میزان تسلط به زبان انگلیسی: خوب
دربارهی من
پانزده ساله که بودم، مطمئن بودم میخواهم در دبیرستان علوم انسانی بخوانم و در دانشگاه، علوم سیاسی و روابط بینالملل را ادامه بدهم. تصور کنید سال ۱۳۷۲ است و در یک شهرستان کوچک زندگی میکنی و این رشته حتی برای بعضی معلمهایت هم ناآشنا است. بعد، مصیبت بزرگتر این باشد که معدلت عالی است و به نظر مدیر مدرسه خیلی باهوش میآیی و خلاصه با همدستی مادرت، تو را مجاب که نه ولی وادار میکنند رشتهی ریاضی را انتخاب کنی. خب من سرتقتر از آن بودم که زیر بار بروم و برای همین سال دوم دبیرستان، خودم را دستیدستی رفوزه کردم که بگذارند بروم انسانی بخوانم. این که الان اینجا به عنوان معلم ریاضی دارم برای شما دربارهی خودم حرف میزنم، ته قصه را حتما لو داده ولی بگذارید بقیهاش را هم برایتان بگویم. با من توافق شد که در دبیرستان ریاضی بخوانم و بعد برای دانشگاه، رشتهام را تغییر بدهم و من دوباره شدم دختر درسخوان خانم مامان و دانشآموز پرتلاش خانم مدیر. وقت کنکور که شد، خودم هنوز خودم را رئیسجمهور که نه ولی لااقل وزیری سفیری کارداری چیزی میدیدم ولی خانم مدیر من را شکل معلم ریاضی میدید و دست سرنوشت یکجور محکم یقهی من را گرفت و برد سر کلاسهای دبیری ریاضی. محکوم بودم معلم ریاضی بشوم و شدم اما بعد دیدم راستیراستی من جایم همینجاست. سر کلاس، پیش نوجوانهایی که بلدم جهانشان را درک کنم و همزمان که ریاضی یادشان میدهم، با هم سرک میکشیم به دنیای همدیگر و زندگی را تمرین و تجربه میکنیم؛ با همان علوم انسانی که خودم تلاش کردم یاد بگیرم و حظش را ببرم.
شیوهی تدریس
از همان اولین تجربههای معلمی فهمیده بودم که هر دانشآموز و هر کلاس درس، شیوهی تدریس خودش را میخواهد اما حالا که دارم روی علوم آموزشی تخصصیتر کار میکنم میتوانم با اطمینان این را بگویم که شیوهی تدریس فقط امکانات آموزشی و استراتژیهای کاربردی آموزشی نیست. برای همین بسته به ویژگیهای شخصیتی دانشآموزان و امکانات و شرایط میسنجیم که کدام مسیر برای یادگیریمان جذابتر است و چاله چولهی کمتری دارد و صد البته که ریاضی به خاطر قلقهای پیچیدهاش کمی دست ما را میبندد اما پاهایمان هنوز در اختیار خودمان است و میشود راهی را برویم که هم ریاضی از ما راضی باشد هم ما او را با دق خوردن کمتری تحمل کنیم. خلاصه که چه از تختههای هوشمند و قلمهای نوری و تکنولوژیهای مدرن استفاده کنیم چه همان کاغذ و قلم بیادعای همیشگی، ریاضی را یاد میگیریم و از این بابت نه تنها ملالی نیست که کلی هم ذوق میکنیم از پسش برآمدهایم.
تجربهی تحصیلی و کاری
من از نوزده سالگی استخدام آموزش و پرورش شدم و تا همین چند سال پیش معلم رسمی آموزش و پرورش ایران بودم. سالهای دانشجویی با موسسهی دبیران قلم، کار میکردم و به شکل خصوصی تدریس میکردم. بعد از پاندمی کرونا، تدریس آنلاین به زبان انگلیسی را شروع کردم و تا امروز مشغولش هستم. فوقلیسانس ریاضی از دانشگاه خواجه نصیر طوسی گرفتم و حالا در هلند فوقلیسانس علوم آموزشی خواندهام و تمرکزم روی یادگیری تعاملی است و در حوزهی طراحی آموزشی با تمرکز روی تعامل بین دانشآموز و معلم و در چارچوب تکنولوژیهای جدید، تحقیق و تجربه میکنم.