کلاس گروهی آواز با طاهر قریشی
Darsoon
Sajjad Badri

سجاد بدری
IR

فارسی

مدت‌زمان هر جلسه: ۶۰ دقیقه

گروه سنی: نوجوان، بزرگسال

میزان تسلط به زبان انگلیسی: خوب

متخصص۱۰+ سال تجربهخلاق
همکاری این معلم با درسون پایان یافته است لطفا برای دیدن بقیه‌ی معلم‌های فارسی به لینک زیر مراجعه کنید https://www.darsoon.com/farsi

معلم های دیگری که ممکن است دوست داشته باشید

درباره‌ی من

وقتی شروع کردم به تحصیل در رشته‌ی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان، هیچ‌وقت تصورش رو هم نمی‌کردم که کار کردن در این رشته چقدر لذت‌بخشه. تصور کنین زبان مادری خودتون رو به غیر فارسی زبانان آموزش می‌دین و اونها رو با فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور آشنا می‌کنین. لذت‌بخش نیست؟ من سجاد بدری هستم و تا الان حدودا ۱۰ ساله که دارم این کار رو انجام می‌دم. ضمنا اگر به سرزمین دیگری مهاجرت کردین و نمی‌خواهید فرزندانتون از فارسی عقب بمونن، می‌تونین روی من حساب کنین.

شیوه‌ی تدریس

برای تدریس به غیر فارسی زبانان از روش آموزش ارتباطی (CLT) استفاده می‌کنم. این روش بر مکالمه و ارتباط تمرکز می‌کنه و در خلال اون واژه‌ها، گرامر و مهارت‌های دیگه آموزش داده می‌شه. برای فارسی زبانان هم از کتاب‌ها و منابع استانداردی استفاده می‌کنم که خوندن و نوشتن‌شون تقویت بشه.

تجربه‌ی تحصیلی و کاری

• کارشناسی‌ارشد آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان از دانشگاه علامه طباطبایی • ۱۰ سال سابقه‌ی تدریس آموزش فارسی • ۸ سال سابقه‌ی تدریس در مدرسه‌ی بین‌الملل TIs • سوپروایزر بخش فارسی موسسه‌ی زبان دهخدا